Livkom tilbyder coaching, terapi og personlig rådgivning baseret på Ikkevoldelig Kommunikation (IVK). Det er tre forskellige tilgange til personlig udvikling, men der er et stort overlap imellem dem. Vi tilbyder samtaler både individuelt, til par og til familier.

IVK-processen har lige så meget at bidrage med, når en person har indre konflikter, som når det drejer sig om ydre konflikter mellem to eller flere parter.

Coaching med IVK

Med coaching støtter vi dig til at få kontakt med dine følelser og behov, som du oplever og fortæller dem. Målet er at du får en ægte oplevelse af dine følelser og behov. I coaching arbejder vi med drømme og visioner, og med frygtens billeder, kroppen og nuet. Vi gør det på en struktureret måde på dine præmisser og med afsæt i virkelige, relevante problemstillinger, som du søger nye måder at tackle på.
Coaching kan have en terapeutisk effekt.

Terapi med IVK

Terapien kan udgøre et rum, hvor du kan komme i kontakt med dine egne behov på en tydelig måde.
Vore erfaringer fra terapeutisk arbejde med anvendelse af IVK viser, at et menneskes adgang til at finde måder at opfylde sine behov, bliver støttet og udviklet, af at komme direkte i kontakt med behovene. Derfor er terapien en god måde at finde ind til kernen af dine problemstillinger, så du får flere redskaber til at håndtere problemer og udfordringer på en god og konstruktiv måde.
Også depressive eller selvmordstruede mennesker kan have stor nytte af at få kontakt med behovs-dimensionen i livet gennem et IVK terapiforløb.

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning kan være en hjælp til dig, der oplever konflikter i familien, har nogle følelser i klemme eller er kørt fast i et problem. Hvis du har svært ved at se, hvilke forandringer der skal til for at komme videre kan en samtale hjælpe dig med at finde et nyt perspektiv, både på problematikken og på dine mulighederne. Ofte kan samtalen åbne op for helt nye muligheder.
Personlig rådgivning kan give inspiration til at finde ressourcerne i dig selv, til at handle anderledes eller til at opdage uudnyttede ressourcer i dig selv.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på info@livkom.dk

Artikler om coaching og terapi

af Sekita S. Rubeksen Download as PDF - English version Printvenlig version - Dansk - Dansk version Fotograf: Gert Ceville-Danielsen Selv om jeg har været i på div. IVK kurser gennem de sidste 12 år, var dette min første IIT og første gang jeg har været en del af et internationalt kursus med et fælles emne. Tror jeg havde forestillet mig at det ville være ...
Første gang på IIT
Læs mere
Så blev International Intensive Training i Danmark afsluttet, og hvilken succes! Det har været helt fantastisk. Her er nogle højdepunkter: Vi var 51 mennesker fra 5 kontinenter i alderen fra 25 til 78. Vi var 20 personer fra de skandinaviske lande, hovedsageligt fra Danmark (9) og Norge (7), og det er særligt opløftende for mig, fordi det ser ud som om nye grupper dannes, som fortsat vil støtte hinanden med empati og projekter. O ...
Fejring: International Intensive Training (IIT) i Danmark
Læs mere
Download as PDF - English version Download as PDF - Norwegian version After a very enriching mediation course with Carl Plesner in April, I had the idea that I really wanted to go “all in” with NVC. I was on a high and found it quite magical how NVC could make of a difference in the "real world", which Carl and Olena's project in Ukraine shows. I went home and tried to figure out what this IIT really was, and thought to myself that ...
Travel journal from International Intensive Training (IIT) Denmark 16-25 June 2017
Læs mere
Som singler kan vi være mere udsatte for ensomhed. Vi har brug for nære relationer, og konflikter kan faktisk bringe os tættere på hinanden, hvis vi adresserer dem rigtigt. Af Jens w. Pedersen, Coach og rådgiver i dating og forelskelse, jenswpedersen.wordpress.com Hvordan du med girafsprog kan komme tættere på dine venner Da jeg i sin tid gik i gymnasiet, blev jeg rigtig irriteret på min bedste ven. Jeg kunne imidlertid ikke finde ...
Sådan får du tætte(re) venskaber
Læs mere