Tilbyder kurser og træningsforløb i Ikkevoldelig Kommunikation, personlig rådgivning og terapi, supervision og foredrag


Tlf: 40 35 09 55
E-mail: kirsten@livets-sprog.dk
Web: www.kommunikationforlivet.dk
International web: www.kirstenkristensen.com
Udgiver bøger om Ikkevoldelig Kommunikation: www.rosenlundforlag.dk
Bor på Himmelbjerggården – Nordisk Inpsirationscenter.

Medstifter af LIVKOM i 2009 og formand. Har som den eneste i Danmark haft mere end 100 dages træning med Marshall B. Rosenberg, ophavsmanden til Ikkevoldelig Kommunikation. Certificeret CNVC-træner og dedikeret underviser i IVK siden 2003. Underviser både i Danmark og i udlandet, særligt i Tyskland, Storbritanien og Holland.

“Kirsten er vanvittigt kompetent. Hun er en dygtig og omsorgsfuld kursusleder, eksemplarisk i den måde hun lever IVK. Hendes kommunikation er gennemsyret af hendes langvarige erfaring med IVK. Hun er i stand til at improvisere med det der kommer fra kursisterne, og det er trygt og inspirerende. Vi kommer med vores famlende forsøg, og Kirsten træder ind og VISER hvordan det kan blive. Kirsten slår ikke IVK fra i frokostpausen; Det er tydeligt at IVK ikke bare er en teknik der skal mestres, men noget der kommer fra hjertet og dét kan mærkes. Jeg synes hun er en virkeligt dygtig leder og coach.”

Milena Høgsberg, udstillingsinspektør
Deltager i IVK-grundkursus, maj 2018

Specialer og styrker

  • Organisatorisk og samfundsmæssig Fredskultur, Empati og Kommunikation
  • Transformation af vrede og traumer til psykologisk sikkerhed og næring til innovation
  • Nå frem til løsninger som alle ejer
  • Træne IVK-trænere og andre med indgående IVK-erfaring
  • Facilitere læring der udvikler og beriger mennesker, og ikke kun føjer til værktøjskassen
  • Konflikthåndtering og mediering

Kirsten har endvidere særlig ekspertise ift. Kontakt til børn og ift. familier og par med konflikter. Hun har arbejdet rigtigt meget med anti-mobning i skoler og har i samarbejde med Filmkompagniet lavet en filmserie der er målrettet skoler: Bag enhver handling ligger et behov. Filmene er oversat til bl.a. engelsk, tysk, hollandsk og set af titusindvis.

Kirsten kan kontaktes vedr. Kurser i Ikkevoldelig Kommunikation (IVK), træning og mentoring særligt til mennesker der ønsker at blive CNVC-certificerede trænere, eller gerne vil formidle IVK. Hun arbejder også med Konfliktmægling og supervision i virksomheder. Vejledning, famlievejledning, terapi og coaching tilbydes bl.a. til tidligere kursusdeltagere.

Foredrag om IVK

Kirsten tilbyder foredrag om IVK i praksis, og anvendelsesområderne går lige fra dagligstuen til bestyrelsemødet og fra klasseværelset til krigszonen. Foredrag skræddersyes gerne til virksomheder og andre målgrupper. Kirsten har også nogle ‘hyldeprodukter’ som står hendes hjerte nær, bl.a. filmforedrag om forsoningsarbejde efter borgerkrig i Nepal.

Se film om genoprettende dialoger i Nepal – Healing og forsoning efter borgerkrig og jordskælv.

Uddannelse

  • 2006: Seminarleder fra FamilieLaboratoriet.
  • 2003: CNVC Certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation.
  • 2000: Familierådgiver fra Kempler Instituttet.

Kirsten Kristensen bag IVK-dagen KONTAKT

Se film om genoprettende dialoger i Nepal – Healing og forsoning efter borgerkrig og jordskælv.