Foreningen LIVKOM er dataansvarlig, og er ansvarlige for behandling af dine personoplysninger. Vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan altid kontakte foreningens data-kontaktperson.

Foreningen LIVKOM – Livsberigende Kommunikation

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

CVR nr. 32 51 89 31

Data-kontaktperson

Kirsten Kristensen, Bestyrelsesformand, Tlf: 40 35 09 55, e-mail: kirsten@livets-sprog.dk

Hjemmeside: www.livkom.dk

Persondataforordning, GDPR

Fra den 25. maj 2018 har Europa en ny fælles lov om behandling af persondata: Persondataforordningen. Formålet med den nye lovgivning er at styrke beskyttelsen af enkeltpersoners personlige oplysninger.

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du yderligere ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.
  • Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring, herunder målrettet markedsføring, ligesom du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

I alle nyhedsbreve fra LIVKOM kan man afmelde sig til enhver tid. Hvis du ønsker indsigt, berigtigelse eller sletning af data er du til enhver tid velkommen til at skrive til info@livkom.dk

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted (f.eks. Youtube, Google, Facebook mv.).

Hvem vi deler dine data med

LIVKOMs hjemmeside er bygget med en række meget gængse platforme:

  • WordPress og forskellige plugins til at præsentere information.
  • Google forms til kursustilmeldinger og tilmelding for frivillige.
  • Google Analytics og Jetpack til at se på brugeradfærd i anonymiseret form, så vi kan gøre hjemmesiden mere brugervenlig.
  • Til at udsende nyhedsbreve bruger vi Mailchimp.

Brugere med en brugerprofil

Medlemmer der er oprettede som bidragsydere på LIVKOMs hjemmeside kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere disse data. Ønsker du at din brugerprofil bliver slettet kan du skrive til webmaster@livkom.dk eller til info@livkom.dk

Du har rettigheder over dine data

Hvis du er medlem af LIVKOM eller er tilmeldt nyhedsbrevet, eller hvis du har en konto på dette websted, kan du bede om indsigt i de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Undtagelsen er data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Skriv til info@livkom.dk