[checklist icon=”heart” iconcolor=”#f37021″ circle=”no”]

  • Vores vision er en verden hvor alle mennesker får deres behov opfyldt og løser deres konflikter på fredelig vis.
  • Vores mission er at bidrage til denne vision ved at fremme livsberigende systemer i os selv, indbyrdes mellem mennesker og i organisationer. Vi gør dette ved at støtte hinanden i at leve ud fra ikkevoldelige værdier og ved at sprede kendskabet til Ikkevoldelig Kommunikation (IVK) – Girafsprog.
  • Vores mål er at bidrage til at mennesker udvikler deres kommunikation på en ikkevoldelig måde og at skabe kontakt og fællesskab mellem mennesker. Dette gøres gennem arbejdsgrupper, der varetager projekter, undervisning, kreative aktiviteter, rådgivning, fremstilling af materialer samt at støtte kandidater i certificeringsprocessen.[/checklist]

Printbar brochure “om LIVKOM”

Vi ønsker et samfund, hvor alle søges inkluderet og hørt, et samfund hvor mennesker bidrager til hinandens livskvalitet ud af gensidig forståelse og frivillighed. Vi ønsker at medvirke til at volden i vores samfund mindskes, og at flere får det, de ønsker sig, på måder som andre også kan glæde sig ved.

Dette gør vi ved at træne os selv og andre i :

  1. at møde sig selv og andre med empati.
  2. at løse konflikter på måder så alle får mulighed for at blive hørt og inkluderet i processen.
  3. sammen at lede efter strategier som alle kan være tilfredse med.
  4. at fokusere på hvad der beriger livet for hver af os, frem for at diskutere hvem der har ret, eller hvad der er rigtigt eller forkert.

Foreningen samarbejder med flere andre aktører, som arbejder med IVK – Girafsprog både i Danmark og i resten af verden.

Læs LIVKOMs vedtægter

Læs Referater fra LIVKOMs tidligere generalforsamlinger