NVC Coaching

Projektet er afsluttet og du kan læse mere om indholdet i denne folder klik her
for fuld version klik her

LIVKOM har fået midler fra EU’s Grundtvig-program til projektet ”NVC Coaching”, der løber frem til 2015. Sammen med vores partnere i andre EU-lande uddanner vi et antal coaches, som skal kunne støtte voksne personer i at forstå sig selv bedre eller ændre retning – med udgangspunkt i IVK.

Ni af LIVKOMs medlemmer er i øjeblikket igang med NVC-coachuddannelsen. Som led i dette projekt stiller vi de kommende coaches gratis til rådighed for en udvalgt skare af LIVKOMs medlemmer.

Er det noget for dig?
Det kan være det skub, du har gået og ventet på, f.eks:

  • hvis du har været på IVK-kursus, men det kniber med at bruge det, du har lært, når hverdagen spidser til.
  • hvis du har en særlig relation, hvor ”det ikke virker”
  • hvis du er tynget af ulvetanker, som det er svært at vende til noget konstruktivt.

Formatet vil være en månedlig søndag, hvor 3-4 coaches mødes med lige så mange klienter til én-til-én coaching efter tur. De andre i gruppen har mulighed for at høre på og give feedback til coachen. Bemærk, at LivKom’s coaches selv er i gang med et udviklingsforløb (under supervision). Vi vil derfor bede dig deltage i en evaluering før og efter coaching-forløbet, så din coach får næring til sin udviklingsproces.

Holdene er i øjeblikket fyldt op, men du kan komme på en venteliste, og måske være en af de heldige, der får et halvt års månedlige coachingsessioner gratis!

Er du interesseret, så kontakt kassereren på kasserer@livkom.dk

Har du lyst til at vide mere? Du kan læse mere om Ikkevoldelig Kommunikation her.

Du kan finde alle kurser og foredrag i vores kursuskalender. Den finder du her.