1 dags IVK-introduktion til lærere og pædagoger

Grundlæggende IVK og faglig perspektivering til andre aktuelle tilgange og metoder

Er du med til at skabe klassetrivsel og har lyst til at møde andre, der også bruger IVK som hjælp til at få det til at ske? Arbejder du allerede med de 5 film: Bag enhver handling ligger et behov i din klasse eller i det pædagogiske arbejde med børnene, eller kunne du tænke dig at komme i gang med det? Har du lyst til inspiration, øvelser og erfaringsdeling med andre der inddrager IVK i klassekulturen?

IVK gør noget godt for helheden og det enkelte barn. Børn får et hverdagssprog som er kontaktskabende og samtidig forankres de solidt i sig selv og deres krop. IVK øger vores mentaliseringsevne, og viser veje til bedre selvregulering og selv-empati. IVK øger forståelsen af følelsernes fylde i krop, tanker og handlinger. IVK er klogt at kunne bruge, når der er knas i relationer, og når mangfoldighed og uenighed er en del af hverdagslivet.

Vi tilbyder indspark til hvordan du kan gøre, og deler erfaringer fra arbejde på skoler i Norden.

Kurset foregår på Himmelbjerggården, mandag d. 3. september kl. 9.30-16.30

Pris: 1050 kr. inkl. frokost

Online tilmelding

Ønsker du mere information eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviseren Berit Mikkelsen på telefon 2728 8989 eller email berit@livkom.dk

Alternative datoer for 1 dags IVK introduktion på Himmelbjerggården

2 dages workshop (Externat)

LIVKOM betalings- og afbestillingsbetingelser

Indlæser kort...
Detaljer om arrangement
Dato(er) 03. september 2018
Type Kurser
Sted Himmelbjerggården
Kontaktperson Berit Mikkelsen
E-mail:
berit@livkom.dk