2 dages workshop for lærere og pædagoger

IVK og faglig perspektivering til aktuelle tilgange og metoder

Er du med til at skabe klassetrivsel og har lyst til at møde andre, der også bruger IVK som hjælp til at få det til at ske? Arbejder du allerede med de 5 film: Bag enhver handling ligger et behov i din klasse eller i det pædagogiske arbejde med børnene, eller kunne du tænke dig at komme i gang med det? Har du lyst til inspiration, øvelser og erfaringsdeling med andre der inddrager IVK i klassekulturen?

IVK gør noget godt for helheden og det enkelte barn. Børn får et hverdagssprog som er kontaktskabende og samtidig forankres de solidt i sig selv og deres krop. IVK øger vores mentaliseringsevne, og viser veje til bedre selvregulering og selv-empati. IVK øger forståelsen af følelsernes fylde i krop, tanker og handlinger. IVK er klogt at kunne bruge, når der er knas i relationer, og når mangfoldighed og uenighed er en del af hverdagslivet.

Vi tilbyder indspark til hvordan du kan gøre, og deler erfaringer fra arbejde på skoler i Norden.

Kurset foregår på Himmelbjerggården, mandag-tirsdag. d. 5. og 6. november, kl. 9.30-16.30

Pris: 2100 kr. inkl. frokost

Online tilmelding

Ønsker du mere information eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte underviseren Berit Mikkelsen på telefon 2728 8989 eller email berit@livkom.dk

Deltagelse på denne workshop forudsætter at du allerede er i gang med at bruge IVK i din klasse, eller har andet kendskab til IVK. Muligheder for forudgående 1 dags IVK introduktion på Himmelbjerggården:

Alternativ dato for denne 2 dages workshop (Externat)
d. 11-12. oktober

 

LIVKOM betalings- og afbestillingsbetingelser

 

Indlæser kort...
Detaljer om arrangement
Dato(er) 05. november 2018 til 06. november 2018
Type Workshop
Sted Himmelbjerggården
Kontaktperson Berit Mikkelsen
E-mail:
berit@livkom.dk