LIVKOM er i oktober 2017 flyttet med Bestyrelsesformand Kirsten Kristensen fra Odense til Himmelbjerggården i Ry, og vi glæder os til at holde Generalforsamling her d. 17. marts 2018.

Himmelbjerggården blev i marts 2017 købt fra Region Midtjylland af et socialøkonomisk selskab, HBG Estate, mhp. at samskabe et nordisk inspirationscenter for helhedsorienteret sundhed og bæredygtig levevis.

Før det var stedet siden 1896 børnehjem, med samtidens forskellige betegnelser, fra opdragelsesanstalt til døgninstitution for børn og unge, med massive omsorgssvigt i bagagen.

Himmelbjerggården drives i dag af en lille engageret gruppe med en vision som de er klar til at sætte nænsom handling bag! Se Himmelbjerggårdens nye organisation og Kirstens profil

Nedenfor er Kirsten fotograferet i det hjørnekontor på første sal af hovedbygningen som LIVKOM og Kirstens virksomhed Kommunikation for Livet deler med både faste og flydende gæster. En af dem er webmedarbejder Nanna Thorhauge, som har taget billederne d. 24/1-2018

Tilmeld dig LIVKOMs nyhedsbrev for at følge udviklingen. Støttemedlemskab koster 100,- om året – Årskontingent til LIVKOMs konto nr 9860-0000231622 i Folkesparekassen. Angiv venligst “Kontingent + dit navn” på betalingen.