IVK Summer Camp Stockholm

NVC Summer Festival Stockholm

European NVC Summer Festival 2014 fandt sted i Stockholm, på den smukke Tollare Folkhögskola ned til Skærgården.
Det var fjerde gang jeg deltog, og også i år blev ugen en intens oplevelse af fællesskab og læring.
Vi var 80 deltagere fra 8-10 forskellige lande, og fællessproget var engelsk.
Hver dag havde en fast tids-struktur, men indholdet var op til deltagerne. Mange bød ind med IVK-emner og andet, og der var mulighed for fuldt program med konstant 2-8 workshops for dem, der ville det, og ren afslapning med en dukkert i skærgården for dem, der ville dét.

Noget, jeg synes, var spændende, var at se hvad der optog IVK-folk i de forskellige lande. Meget var ens, men en del var også forskelligt. Fælles var en gennemgående passion for IVK og IVKs udbredelse, noget der inspirerede og gav håb.
Ugen sluttede af med en festaften med show, et såkaldt ‘non-talent show’ med deltagernes egne indslag. I år blev det til to en halv times forrygende show med alle mulige indslag, med og uden talent. Bagefter brød selskabet ud i dans.
Festivalen afholdes i et nyt land hvert år. Den blev startet i Danmark, og næste års festival, den 12. i rækken, afholdes igen i Danmark.
Det bliver på Als, den 19.-26. juli 2015. Deltagelse koster i omegnen af 2000-2500 kr. pr. voksen alt inklusiv, og festivalen er velegnet for såvel børnefamilier som voksne i alle aldre uden børn.
Læs mere om den næste NVC Summer Festival her.

Kærlig hilsen

Peter Ulrik Jensen