IVK-kursus: Healing af det indre barn

af Vibeke Westervang

☺ Hej Venner ☺

Mange tak for sidst. Sikke et kursus. Jeg fejrer stadig, at jeg deltog i kurset og påskønner dagligt Kirsten og I andre deltager for den kærlige og omsorgsfulde healing jeg modtog. Jeg er både rørt og taknemmelig over, at andre mennesker har så stor villighed til at bidrage til min healing, og jeg glæder mig over at have kunnet bidrage til jeres healingproces. Det ”smagte ” godt og jeg vil gerne have mere!

Jeg fejrer også, at jeg havde styrke og mod til at modtage denne healing, som har været rigtig god for mig. ☺ På kurset kiggede jeg ind i et af mine smerterum, og som I sikkert fornemmede, kom jeg også igennem det. Det betød meget for mig, at Kirsten arbejder ud fra, at der er en udvej og lys for enden af tunnelen. Jeg har nemlig altid set mit smerterum som en skraldespand med låg og derfor været meget bange for, hvad der ville ske, når det hele væltede ud. Men med Kirstens måde at forklare processen på, fandt jeg tryghed, for jeg kunne se, at det kan gøres af mange omgange, og at der er mulighed for bare at kigge – og så gå hele vejen, når jeg er klar. Tak for denne klarhed Kirsten, den hjalp mig til at tage det første skridt ind i min healingproces.

Jeg oplevede også, at selvom det er smertefuldt, er det også utroligt smukt. Bl.a. oplevede jeg i processen, hvordan vrede kan vendes til savn, da dette var den føles, der gemte sig bag min vrede – dejlig oplevelse. ☺ Den oplevelse der betyder mest for mig er, at jeg oplever, at det ikke er mig, der er forkert. Jeg er et smukt og helt menneske, men jeg har igennem livet mødt mennesker, der ikke har kunnet værdsætte og opfylde mine behov, og derfor har jeg i dag mine forbehold for at passe på mig selv. Disse forbehold vil jeg gerne kigge mere på og arbejde videre med i næste kursusforløb, så jeg kan blive det smukke, hele og frie menneske jeg er.

Jeg oplever, at der på kurset er startet en healingproces. Derfor glæder det mig meget, at du, Kirsten, tog bolden og så hurtigt har udarbejdet et grundlag for et kursusforløb. Det påskønner jeg meget. Jeg og ”Lille Vibeke ” er parate til at fortsætte samarbejdet. ☺ Jeg vil rigtig gerne, at vi starter allerede til maj. Jeg takker dig, Kirsten for at tage mig med på råd. Jeg har ingen konkrete kommentarer til dit udkast. Jeg synes, det giver mig lyst til at deltage og at komme videre i mit liv, og det er det vigtigste for mig lige nu. Jeg er tæt på at finde ind til min livssandhed, og det er hårdt arbejde for mig at acceptere den, og det kunne jeg godt bruge din og de øvrige deltages hjælp til i kursusforløbet. Håber der bliver mulighed for det. ☺

Med håb om at I alle har det godt, ønsker jeg jer alle en glædelig og guddommelig jul samt et lykkebringende nytår. Håber vi ses i det nye år.

Mange varme girafhilsner fra jeres girafven /Vibeke Westervang.