Deltager på kurset Healing af indre barn og livet som voksen, efterår 2014:
Jeg har fået kontakt til mit indre barn, og har en forståelse for hvordan jeg kan tage bedre vare på det.
Kirsten, du er en super underviser. Jeg føler mig meget tryg ved dig som underviser/terapeut. Føler at du kan håndtere enhver situation, så det bliver konstruktivt, med kompetence, overblik, empati, engagement, ærlighed, åbenhed om egne begrænsninger.

Deltager på kurset Healing af indre barn og livet som voksen, efterår 2014:
Jeg vil fortsætte med at bruge IVK, fordi det er livsberigende og giver mit liv rigtig meget mening. Jeg bruger IVK i mødet med kunder og kollegaer til at skabe mere nærvær og bedre forståelse.
Jeg har lært mit indre barn bedre at kende, og forstået vigtigheden af at støtte og lytte til mit indre barn. Jeg mærker glæde og lethed efter mødet med mit indre barn.

Jeg kunne godt lide, at alle blev hørt på kurset og jeg er fuld af beundring for Kirstens tålmodighed i forhold til deltagernes forskellige behov. Det var rart og trygt, fordi der blev taget vare på alle.

Jeg oplevede et dejligt kursuslokale med en god temperatur. Ros for maden, der smagte rigtig godt!

Vibeke, deltager på kurset Healing af indre barn og livet som voksen, 2010:
Mange tak for sidst. Sikke et kursus. Jeg fejrer stadig, at jeg deltog i kurset og påskønner dagligt Kirsten og I andre deltager for den kærlige og omsorgsfulde healing jeg modtog. Jeg er både rørt og taknemmelig over, at andre mennesker har så stor villighed til at bidrage til min healing, og jeg glæder mig over at have kunnet bidrage til jeres healingproces. Det ”smagte ” godt og jeg vil gerne have mere!

Jeg fejrer også, at jeg havde styrke og mod til at modtage denne healing, som har været rigtig god for mig.