Carl PlesnerTilbyder: Foredrag om konfliktmægling og om ikkevoldelig kommunikation
Tlf: 23 81 70 18
E-mail carlssav@yahoo.dk

  • Medstifter af LIVKOM i 2009
  • Bestyrelsesmedlem siden 2009, i perioder som suppleant
  • Certificeret IVK-træner siden 2013

Erfaring og kompetencer

Carl Plesner arbejder passioneret med at intervenere i voldelige konflikter og støtter konfliktens parter i at finde det fredelige samarbejde med hinanden ved hjælp af IVK baseret dialog og forsoning.

Carls kerne ekspertise er at skabe og opretholde en dialogramme, hvor konfliktens parter kan genoprette deres værdighed, oplevelse af retfærdighed og menneskelige integritet i kølvandet på destruktive og smertefulde konflikter.
Carl Plesner YouTube

Som IVK-træner trækker Carl på sin erfaring med at facilitere fredelige dialoger for mange forskellige grupper – fra unge skolebørn i skolegården til drengebander i Københavns forstæder; vold i hjemmet; og også politikere, politi, civile, oprørere og militær som kæmper mod hinanden i Ukraine.

Han har i flere år arbejdet for det danske politi som konfliktrådsmægler og som dialogue facilitation officer for den internationale diplomatiske OSCE-mission i krigszonen i Ukraine. I dag arbejder han som faglig leder i Skolen for Freds Ingeniører i Ukraine – et fuldtids uddannelsesprogram på et år, der støtter deltagerne i at bringe fred til det krigshærgede land. Projektet har siden 2017 samarbejdet med CISU.

Læs Peace Talks After Maidan Revolution For Dignity (maj, 2014)

Læs Carl Plesners beretning fra Ukraine (feb, 2017): At være med IVK, der hvor livet brænder på

Besøg Peace Engineers (engelsk) og find Ukrainian Centre for Nonviolent Communication and Reconciliation “Dignity Space” på YouTube, og Dignity Space på Facebook