LIVKOM Bestyrelsesmedlem Carl Plesner

LIVKOM Bestyrelsesmedlem Carl Plesner

“What I want in my life is compassion, a flow between myself and others based on a mutual giving from the heart.”
M. Rosenberg

Prøv engang at kigge ud af det nærmeste vindue lige nu og nyd solen og varmen et øjeblik… Tænk så på jul, gaveræs, klatrenisser og chancen for både hvid jul og udbrud af undertrykte dramatiske konflikter i din familie. Fascinerende og motiverende at tænke på – ikke sandt? 😉

Forestil dig så at gå hele molevitten i møde med styrket indre ro og knivskarpe konflikthåndterings-kompetencer og ende med at få en 12% bedre oplevelse ud af hele julen med alt hvad det indebærer? Det er det, som denne International Intensive Training i England muliggør for dig som begejstret aktivt lærende deltager. Læs mere på Woodbrooke’s hjemmeside (engelsk).

Undervisere

Trænergruppen består af Robert Gonzales (USA), Gina Lawrie (United Kingdom), Roxy Manning (USA) og LIVKOMs bestyrelsesmedlem Carl Plesner. Tilsammen tilbyder de med brændende entusiasme en bred vifte af livserfaringer fra deres arbejde med IVK i nogle af verdens og hjertets brændpunkter.

Alle er de fokuseret på én ting: At bidrage til en varm, munter og intensiv læringsoplevelse i et dedikeret fællesskab af mennesker, som brænder for at leve og fremme personlig udvikling, medfølelse og samarbejde i livets store som små fællesskaber.

Tilmelding

Din julegave til dig selv? Tilmelding til IIT på mindre end 5 minutter

IIT i Woodbroke, Birmingham, UK

Tid:  1. til 10. december 2018

Sted: Birmingham, United Kingdom

Pris: Find priserne på CNVCs hjemmeside

Deltagerne kommer fra hele verden og mødes i et tværkulturelt interessefællesskab.

Deltagelse i en IIT er en af forudsætningerne for at blive CNVC-certificeret træner, og LIVKOM anbefaler varmt oplevelsen til enhver som ønsker at videregive IVK, hvad enten du ønsker at bliver certificeret eller ej.

Læs om United Kingdom IIT på CNVC.org

Find bøger om Girafsprog / Ikkevoldelig Kommunikation (IVK) hos Rosenlund Forlag

Loading Map....
Detaljer om arrangement
Dato(er) 01. December 2018 til 10. December 2018
Type Kurser
Sted Woodbrooke Quaker Study Centre
Kontaktperson Kontakt kursusudbyder
E-mail:
info@livkom.dk