Har du lyst til at arbejde i en unik og spændende forening, der støtter ikke-voldelig konflikthåndtering og arbejder for fredelig sameksistens nationalt og globalt? Er du en haj til opsætning af hjemmeside, og har du flair for det visuelle udtryk og den sammenhængende grafiske identitet?

Så kan LIVKOM tilbyde dig en spændende praktikstilling som UX/UI Designer. Vores hjemmeside står lige nu overfor en stor grafisk renovering og vi søger den rette kandidat til at varetage denne opgave.
LIVKOM blev stiftet i 2009 med det formål at skabe en fælles ramme for videns- og erfaringsudveksling, undervisning og træning i Ikkevoldelig Kommunikation (IVK). Siden da har foreningen arbejdet nationalt og globalt med fredelig konflikthåndtering ud fra visionen om en verden, hvor mennesker bidrager til hinandens livskvalitet ud fra gensidig forståelse og frivillighed.

Om stillingen

Som praktikant hos LIVKOM får du ansvaret for at udarbejde den visuelle identitet, samt at stå for opsætning og design af vores hjemmeside.
Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Opsætning og design af hjemmeside via WebFlow
  • Administration og vedligeholdelse af hjemmesiden
  • Videreudvikling af visuel identitet ud fra brief
  • Ad hoc bidrag til øvrige kommunikationsopgaver på foreningens andre digitale medier
Praktikperioden forventes at påbegynde hurtigst muligt. Vi forestiller os, at den vil vare ca. 2,5 måned, og at du arbejder enten fuldtid eller deltid. Men vi er fleksible i forhold til at få det til at hænge sammen med dit studie, så hvis uddannelsen kræver noget andet, finder vi ud af det. Praktikstillingen vil være ulønnet.

Kompetencer

Du er i gang med en relevant uddannelse indenfor IT, grafisk design eller lignende og har eventuelt tidligere erfaring med webopsætning og -design. Du kan arbejde med en bred opgaveportefølje indenfor grafiske og webtekniske opgaver. Det kræver ikke det store kendskab til kodning, men en fordel er at kunne HTML og CSS. Samtidig skal du have flair for formidling og kompetencer til at strømline foreningens arbejde og tilstedeværelse online og offline.

Det kan vi tilbyde

  • En stilling i en spændende forening, der arbejder for fred nationalt og globalt
  • Kontakt med et stort netværk af IVK-interesserede mennesker i Danmark. Deltagelse i foreningen LIVKOMs aktiviteter
  • Kontakt med IVK trænere i andre lande, fx. Carl Plesner som leder Peace Engineer School i Kiev, Ukraine.
  • Praktisk erfaring med webopsætning og -design
  • Stort ansvar og selvstændighed i dine arbejdsopgaver
  • Fleksible arbejdstider

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail til info@livkom.dk med oplysninger om dig selv og din interesse i stillingen.

Nyhedsbrev

Kommende kurser