IVK-træner på vej mod CNVC certificering

Tilbyder aktuelt en Elsk dig selv-workshop sammen med Lene Duus Outzen, i juni på Nordfyn

Telefon 53 76 01 12
e-mail tania@livkom.dk

Erfaring og kompetencer

Certificeret Relations- og tilknytningscoach ved Connie Kragelund. I gang med 2. år på Relations- og tilknytningsterapeut-uddannelsen samme sted.

100 træningsdage i IVK og assistent på IVK grundkursus samt IVK træning for trænere – ikke voldelig kommunikation, også kendt som girafsprog – udarbejdet af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg.

Arbejder til daglig med økonomi i Human Recovery, og er derfor frivilligt engageret i Elsk dig selv-workshoppen og i andre tiltag i denne retning. Tania med-arrangerer også på frivillig basis årets IVK Sommerfestival i juli og holder en workshop til KONTAKT – workshops om empatisk kommunikation d. 8. september i samarbejde med Lene Duus Outzen.

workshop på KONTAKT - dagen om IVK på Himmelbjerggården d. 8. september

Tania Cortes holder også workshoppen på Nordfyn i samarbejde med Lene Duus Outzen, som er certificeret psykoterapeut fra Systemisk Institut for Familieterapi (SIF). Diverse kurser i anerkendende kommunikation samt IVK – Ikke voldelig kommunikation også kendt som girafsprog – udarbejdet af den amerikanske psykolog Marshall Rosenberg. Har tillige coachinguddannelse og erfaring med Mindfulness kurser. Arbejder som AKT-vejleder på Hyllehøjskolen i Middelfart.

Tania og Lenes baggrund og motivation for at tilbyde Elsk dig selv-workshop

Vi har begge arbejdet med og har stor interesse i, hvor stor en forskel det gør om vi accepterer alle sider af os selv. Vi har gennem personlig udvikling og de uddannelser vi har taget, personlige erfaringer med hvordan forskellige metoder, redskaber og øvelser kan skabe forandring.

Mere information om Elsk dig selv-workshoppen

Mere information om IVK dagen

Kontakt – Workshop om empatisk kommunikation