Profilbillede af Sekita RubeksenTilbyder: støtte til IVK-øvegrupper i Ringsted og omegn.
Tlf: 28 91 06 43
e-mail sekhet.a.ra@gmail.com

www.bevidshedsskabende-kommunikation.dk

Erfaring og kompetencer:
Erfaringer med sagsbehandling ved invaliderende sygdom, og tilbyder støtte til andre som har brug for hjælp i lignende situationer.

Har arbejdet med redskaberne inde for ikkevoldelig kommunikation siden 2005 hvor jeg var på mit første kursus, jeg har derfor flere års træning i at finde det livsberigende budskab i mine indre ulve, og deler gerne mine erfaringer til inspiration for andre.

Min baggrund:
Formsprog har altid bevæget mig. Jeg har blandt andet brugt Rudolf Steiners tanker og anvisninger som inspiration og ladet dette være med til at fylde mit behov for eventyr.

I kroppens bevægelsesmuligheder, har jeg, så længe jeg kan huske tilbage, fundet forvandling, frihed og glæde. Særligt i eurytmien og 5 rytme dansen har jeg oplevet helhed, gennem forening af det kunstneriske og det fysiske sprog.

Siden 2005, har jeg løbende taget kurser i Ikkevoldelig kommunikation (Girafsprog) med forskellige trænere, herunder 2 årsforløb på Rosenlund Kurser.

Til daglig bor jeg med min kæreste i økofællesskabet Hallingelille i Valgsømagle.

Læs interview med Sekita fra marts 2018, ifm. hendes deltagelse på Train the trainer-kursus