IVK-øvegruppe i Odense-Årslev og omegn:

Kort om gruppen
Vi er 5-6 personer der mødes hver 2.-3. uge i enten Odense (pt Seniorhuset) eller Årslev, som regel tirsdag aften eller søndag eftermiddag. Deltagerne er fra let øvede til øvede. Vi er åbne for nye, der har lyst at være med.

Hvad koster det?
Deltagelse koster 10-30 kr. pr gang (til leje af lokale).

Et typisk møde
Mødet varer gerne 2½ time inkl. en pause i midten.

Typisk starter vi med en check-in runde hvor vi hører hvad der rører sig for hver enkelt, og hvad man kunne tænke sig at arbejde med. Derefter tager vi stilling til hvordan planen for mødet skal være. Indtil videre er møderne typisk blevet ledet af Peter, som også kommer med et oplæg med IVK-teori og en øvelse.

Som regel bringer deltagerne personlige problemstillinger ind, som vi kan se nærmere på, og vi øver selvfølgelig også IVK i vores indbyrdes samtale i gruppen.

Til slut aftaler vi praktiske ting, og har en check-ud runde hvor man kan sige hvordan man har det og hvad man særlig har lært på mødet.

Kontaktperson
Er du interesseret, så ring og hør nærmere til kontakt-person Peter Ulrik Jensen, Årslev, tlf. 3069 0147 eller peterulrikjensen@yahoo.dk. Peter er medlem af Livkom, har praktiseret IVK siden 2011 og er undervejs med at blive certificeret som IVK-træner.

Nyhedsbrev

Kommende kurser