Bestyrelsen i LIVKOM - Foreningen for Livsberigende Kommunikation, 2019.
LIVKOMs bestyrelse 2019: Fra venstre suppleant Karsten Schacht-Petersen, kasserer Kirsten Kristensen, sekretær Pia Skalshøi, suppleant Birthe Davidsen, bestyrelsesmedlem Jesper Winther, ny formand Lise Thodberg og bestyrelsesmedlem Carl Plesner.

På Foreningen Livsberigende Kommunikations 10. generalforsamling hos Rosenlund Kurser på Nordfyn, blev Lise Thodberg valgt som ny formand.

“Jeg er meget taknemmelig over at være blevet valgt, som ny forkvinde i LIVKOM. Jeg beundrer meget det flotte og vigtige arbejde som LIVKOM indtil nu har gjort. Jeg ser frem til, på min måde og med min energi, at bidrage til LIVKOM. At være med til at skabe mere fokus på hvad der beriger livet for hver af os, at skabe en større kontakt, hvor vi kan møde os selv og andre med empati. Jeg glæder mig til vores fremtidige samarbejde. “

Kirsten Kristensen, medstifter og kasserer
Lise Thodberg, LIVKOM formand i 2019

Årsagen til formandsskiftet er at Kirsten Kristensen, der stort set har haft formandsposten siden LIVKOMs etablering i 2009, havde et ønske om at fortsætte som kasserer. Det er en lykkelig løsning at både den afgående og nye forkvinde har til huse på Himmelbjerggården, hvor LIVKOM fortsat har forenings-adresse, så de kan hjælpe hinanden med at udvikle foreningen.

Kirsten forklarer:

”Jeg er rigtig glad for at LIVKOM nu har en ny og yngre formand. Det er helt nødvendigt med nye og yngre kræfter til at bære dette vigtige arbejde videre. LIVKOM er lykkedes med at få midler til det ene store projekt efter det andet. Aktuelt har vi et projekt i Danmark for Rådet for Offerfonden, som Berit Mikkelsen er projektleder på. Og i Ukraine har vi et projekt for CISU – Udenrigsministeriet, som Carl Plesner er projektleder på. I alt er der tale om 1.355.000 kr. der muliggør vores arbejde i disse 2 projekter. Jeg glæder mig over opbakningen til disse projekter, som sammen med vores kursustilbud i Danmark udgør LIVKOMs udadrettede aktiviteter.”

Se mere om LIVKOMs aktuelle og tidligere projekter. Se referat fra den seneste og tidligere LIVKOM generalforsamlinger.

Deltagere på LIVKOMs tiende generalforsamling

Publiceret 1. maj og redigeret 24. maj 2019