Facebook: @EmpathyCatalyst

Telefon: 50 50 68 08
e-mail: empathycatalyst(at)gmail.com

Book en gratis 30 minutter “discovery session” her

Erfaring og kompetencer

Melinda har faciliteret flere IVK tema- og grundkurser, i Syd Australien, Danmark og online. Hun tilbyder IVK coaching og faciliterer personer gennem IVK forandringsprocesser.

Samarbejder med Kirsten Kristensen hos LIVKOM og Kommunikation for Livet, med administration og web support mm.

Melinda Knudsen tilbyder effektiv, empatisk support, sparrings sessioner, IVK-kommunikationscoaching og afholder workshops. Sted efter aftale og via videoopkald. Melinda har klinik i Ikast.

 

Baggrund og motivation

Melinda er fra Australien, og brænder for Ikkevoldelig Kommunikation og dens behovsbaserede verdensanskuelse. Hun oplever hvor effektiv den er til positivt at transformere liv og forhold af alle slags. Inspireret af Miki Kashtan inkorporerer hun også behovsperspektivet med en systemisk linse. Melinda er motiveret af den lettelse, folk opleve, når de bliver hørt og opdager ny klarhed og stærkere forbindelse med dem selv og deres mål.

Melinda er certificeringskandidat hos CNVC, og har arbejdet med IVK både i Storbritannien, Danmark og Australien i 4 år. For IVK coaching/støtte eller IVK workshops skriv til empathycatalyst(at)gmail.com

 

Flere LIVKOM-mennesker/ IVK-trænere