Fra aggression og fjendtlighed til dialog og samarbejde

Inden LIVKOMS Generalforsamling d. 17. marts holder bestyrelsesmedlem Carl Plesner foredrag om IVK-baseret kriseforhandling, som fundament for fredsskabende dialog der fremmer samarbejde og trivsel.

Hver eneste dag befinder du dig i situationer, i forhandling med andre med andre med henblik på at løse udfordringer og finde veje frem som passer godt til dig og den anden.

IVK-træning i Kiev, Ukraine

Lige fra dagligdagssituationer, som hvem der skal købe ind og tage opvasken, til mere tilspidsede situationer som fx. MUS samtalen, hvor du ønsker lønforhøjelse eller når du oplever dig overfuset af en person, som mener du gjorde ham uret.

Vi kender alle til situationer, hvor vores børn, partner, kollegaer, chefer, kunder eller fremmede pludseligt gribes af vrede og aggressivitet i de vanskelige samtaler, – der så alt for nemt ender i brud af tillid, tryghed, retfærdighed og vilje til samarbejde.

Det er i disse situationer at Carl har erfaring i at kombinere kriseforhandlingsmetoder med Ikkevoldelig Kommunikation. Carls erfaring spænder vidt fra skolebørn, der mobber hinanden, til politi og demonstranter der slår hinanden ihjel.

Foredrag er gratis for LIVKOM medlemmer. Medlemskab koster 100 kr. om året. For ikke-medlemmer er entre 100 kr.

Tid: Lørdag d.17. marts 2018 kl. 14.00 -15.30

Sted: Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Pris: Gratis for medlemmer af LIVKOM og ellers koster entre 100 kr.

Invitation til foredrag om Peace Engineering d. 17. marts (og om Forsoning i Nepal d. 17. april) som PDF

Tilmeld dig her

Carl Plesner

Fredsskaber Carl Plesner

Carl Plesner arbejder passioneret med at intervenere i voldelige konflikter og støtter konfliktens parter i at finde det fredelige samarbejde med hinanden ved hjælp af IVK-baseret dialog og forsoning. Han har været certificeret træner siden 2013.

Carls ekspertise er at skabe og opretholde en dialog ramme, hvor konfliktens parter kan genoprette deres værdighed, oplevelse af retfærdighed og menneskelige integritet i kølvandet på destruktive og smertefulde konflikter.

Han har bla. omfattende erfaring i at intervenere som krise-forhandler i situationer hvor trusler, aggression og ensidigt brug af vold deaktiverer fredelig dialog.

Carl har i flere år arbejdet for det danske politi som konfliktfrådsmægler og som dialogue facilitation officer for den internationale diplomatiske OSCE-mission i krigszonen i Ukraine. I dag arbejder han som faglig leder i Skolen for Fredsingeniører i Ukraine – et 1. årigt fuldtids uddannelsesprogram, der understøtter deltagerne i at bringe fred til deres krigshærgede land.

Læs mere om Carl Plesner

Efter Carls foredrag holder LIVKOM generalforsamling kl. 16.00 -18.00 med efterfølgende fælles middag. Melder du dig ind i LIVKOM foreningen på dagen, er foredraget gratis. Og du er velkommen til generalforsamling og den efterfølgende fælles middag.

Tilmeld dig foredrag og generalforsamling samtidig

Indlæser kort...
Detaljer om arrangement
Dato(er) 17. marts 2018
Type Foredrag
Sted Himmelbjerggården
Kontaktperson Kirsten Kristensen
E-mail:
kirsten@livkom.dk