Kirsten KristensenTilbyder:
Kurser og træningsforløb i Ikkevoldelig Kommunikation, personlig rådgivning og terapi, supervision og foredrag.

Tlf: 40 35 09 55
E-mail: kirsten@livkom.dk
Web: www.kommunikationforlivet.dk
International web: www.kirstenkristensen.com

Rosenlund Forlag: bøger om IVK-Girafsprog: www.rosenlundforlag.dk

Erfaring og kompetencer:

Jeg er CNVC certificeret træner i IVK, familieterapeut fra Kempler Instituttet og seminarleder fra Familielaboratoriet.

Jeg har 25 års erfaring som konsulent og familierådgiver. Hun underviser i IVK på 1-årige og 2-årige træningsforløb, samt familie sommerlejre både i Danmark og Internationalt.  Jeg arbejder i Nepal med Healing og forsoning efter borgerkrig og jordskælv. Se film om genoprettende dialoger her: http://livkom.dk/nvc-in-nepal/

Jeg arbejder i skoler og har lavet en film om, hvordan IVK kan bidrage til trivsel i skolen. Se filmene her: http://livkom.dk/bag-enhver-handling-ligger-et-behov-5-smaa-film/

Jeg udgiver også bøger om Ikkevoldelig Kommunikation.

Jeg har både en teoretisk og en praktisk tilgang til kurserne i Ikkevoldelig Kommunikation. I min undervisning præsenterer jeg konkrete redskaber, baseret på mine erfaringer og som tager udgangspunkt i kursusdeltagernes egne konfliktsituationer.

En af de erfaringer, som jeg holder meget af, er at jeg i efteråret 2005 vandt en sag mod Car-park. Jeg første selv min sag om en P-bøde i Odense, og kunne se hvordan Girafsprog hjalp mig under mødet i retten. Jeg kunne udtrykke mig uden bekyldninger, og samtidig være helt klar i forhold til mine egne observationer og interesser.

Jeg har specialiseret mig i:

  • Kontakten til børn

Jeg vejleder de voksne, i et barns nære relationer, i at se mere af barnet og barnets behov. Jeg træner de voksne i at skifte perspektiv og til at se det, barnet har brug for hjælp med, og se mindre på barnets udfordrende adfærd.

  • Familierelationer

Jeg vejleder familier og yder støtte til familier med konflikter. Jeg hjælper dem til at forvandle drama til ligeværd og samarbejde, og med at skabe den nære relation mellem forældre og børn.

  • Personlig udvikling

Jeg underviser og træner grupper og enkeltpersoner i at finde indre ressourcer og frigøre eget potentiale.

Jeg tilbyder:

  • Kurser i Ikkevoldelig Kommunikation (IVK)

Grundkursus og Fordybelseskursus.
Healing af dit indre barn og livet som voksen.
Forebyggelse af mobning og fremme af trivsel med IVK.
Kurser for familier, par og forældre.

  • Træning og mentoring

Jeg yder støtte gennem træning og som mentor, til mennesker der ønsker at blive CNVC-certificerede trænere, eller dem der gerne vil formidle IVK.

  • Konfliktmægling og supervision

Som supervisor og konfliktmægler på en arbejdsplads, har jeg fokus på udvikling af gode kollegarelationer og på hvordan samarbejde bidrager til et fagligt løft. Jeg tilbyder supervision på personalemøder, hvor jeg tager udgangspunkt i de udfordringer medarbejderne møder i deres arbejde. Sammen finder vi nye kreative tilgange til at håndtere udfordringerne.

Derudover tilbyder jeg også at være konfliktmægler for par med konflikter.

  • Foredrag

Jeg tilbyder foredrag om mit arbejde med IVK i praksis inden for de mange anvendelsesområder. Lige fra dagligstuen til bestyrelsemødet og fra klasseværelset til krigszonen.

  • Vejledning, terapi og coaching

Tidligere kursusdeltagere har mulighed for at få individuel terapi, coaching og familievejledning.

Mine uddannelser:

Jeg har studeret hos Marshall B. Rosenberg, ophavsmanden til Ikkevoldelig Kommunikation. Som den eneste i Danmark, har jeg haft mere end 100 dages træning med Marshall, som deltager, co-træner og arrangør.

Når jeg ikke selv afholder kurser, bruger jeg tiden på videreuddannelse og personlig udvikling.