Livkom tilbyder coaching, terapi og personlig rådgivning baseret på Ikkevoldelig Kommunikation (IVK). Det er tre forskellige tilgange til personlig udvikling, men der er et stort overlap imellem dem. Vi tilbyder samtaler både individuelt, til par og til familier.

IVK-processen har lige så meget at bidrage med, når en person har indre konflikter, som når det drejer sig om ydre konflikter mellem to eller flere parter.

Coaching med IVK

Med coaching støtter vi dig til at få kontakt med dine følelser og behov, som du oplever og fortæller dem. Målet er at du får en ægte oplevelse af dine følelser og behov. I coaching arbejder vi med drømme og visioner, og med frygtens billeder, kroppen og nuet. Vi gør det på en struktureret måde på dine præmisser og med afsæt i virkelige, relevante problemstillinger, som du søger nye måder at tackle på.
Coaching kan have en terapeutisk effekt.

Terapi med IVK

Terapien kan udgøre et rum, hvor du kan komme i kontakt med dine egne behov på en tydelig måde.
Vore erfaringer fra terapeutisk arbejde med anvendelse af IVK viser, at et menneskes adgang til at finde måder at opfylde sine behov, bliver støttet og udviklet, af at komme direkte i kontakt med behovene. Derfor er terapien en god måde at finde ind til kernen af dine problemstillinger, så du får flere redskaber til at håndtere problemer og udfordringer på en god og konstruktiv måde.
Også depressive eller selvmordstruede mennesker kan have stor nytte af at få kontakt med behovs-dimensionen i livet gennem et IVK terapiforløb.

Personlig rådgivning

Personlig rådgivning kan være en hjælp til dig, der oplever konflikter i familien, har nogle følelser i klemme eller er kørt fast i et problem. Hvis du har svært ved at se, hvilke forandringer der skal til for at komme videre kan en samtale hjælpe dig med at finde et nyt perspektiv, både på problematikken og på dine mulighederne. Ofte kan samtalen åbne op for helt nye muligheder.
Personlig rådgivning kan give inspiration til at finde ressourcerne i dig selv, til at handle anderledes eller til at opdage uudnyttede ressourcer i dig selv.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på info@livkom.dk

Artikler om coaching og terapi

Som singler kan vi være mere udsatte for ensomhed. Vi har brug for nære relationer, og konflikter kan faktisk bringe os tættere på hinanden, hvis vi adresserer dem rigtigt. Af Jens w. Pedersen, Coach og rådgiver i dating og forelskelse, jenswpedersen.wordpress.com Hvordan du med girafsprog kan komme tættere på dine venner Da jeg i sin tid gik i gymnasiet, blev jeg rigtig irriteret på min bedste ven. Jeg kunne imidlertid ikke finde ...
Sådan får du tætte(re) venskaber
Læs mere
Brænder du for IVK / Girafsprog og for alle de måder vi med IVK kan bidrage til fredelige løsninger, og bæredygtige fællesskaber? I LIVKOM vil vi mere, end vi kan, så der er altid brug for dig, hvis du vil bidrage til at fremme aktiviteter for fredelig konfliktløsning og empatisk kontakt imellem mennesker. Alle er velkomne, hvad enten du har mulighed for at bruge mange eller få timer, og hvad enten du kan bidrage ved at inspirere andre, ...
Er du LIVKOMs nye medhjælper?
Læs mere
Listen to Kelly Brysons own story about his woundedness and personal growth with Nonviolent Communication and honesty. Kelly believes in communities based on empathy and honesty. "We can grow so much faster if we can live in a community where we can get empathy and even more importantly honesty. No honesty, no growth. Healing begins with empathy, growth begins with honesty." https://www.youtube.com/watch?v=E2pzVy9nYfA   ...
Kelly Bryson: Personal Growth Through Honesty & NVC
Læs mere
Michael deltog i maj 2014 på LIVKOMs IVK fordybelseskursus. Han har tidligere været på IVK-grundkursus og har deltaget i andre af LIVKOMs aktiviteter på Rosenlund Kurser. Han kan mærke, at folk er mere trænede på fordybelseskurset, og at alle på kurset har taget IVK/girafsprog til sig og gerne vil noget mere med det. Her fortæller han midtvejs i kurset om sin oplevelse og forventninger til opholdet. På grundkurset havde jeg en følel ...
Jeg har følelse af at være i et frirum, hvor der er plads til alle
Læs mere